Geloofsopvoeding

Geloven thuis

kind

Je wilt je kind(eren) meenemen op de weg van het geloof in een liefdevolle God. Door de verhalen van Jezus mee te geven, de sfeer en de betekenis van de christelijke feesten, geloof, hoop en liefde. Hoe doe je dat?

Ga naar Geloven thuis. Deze website staat vol goede ideeën in vijf rubrieken: kijktafels, vertellen, knutselen en doen, bidden en verdiepen. De site wordt gemaakt door een enthousiast creatief team. Eens in de vijf weken vullen wij de site met een geheel nieuw thema, passend bij het seizoen en bij je gezin.

Steek je licht op bij Geloven thuis!

• Ga naar www.geloventhuis.nl
  • Abonneer je via de site gratis op de GT-nieuwsbrief
  • Volg Geloven thuis op Facebook, op Youtube en Pinterest
  • Ontdek in het archief de thema’s uit vorige seizoenen

Geloven thuis, gestart in 2004, is een katholiek project van het Centrum voor Parochiespiritualiteit en uitgeverij Adveniat.

Gezinsweekenden, gezinsvakanties, familiedagen

logo Gezinspatoraat VlaanderenIn de Vlaamse Kerk worden gezinsweekenden en -vakanties georganiseerd: een tijd voor bezinning, verdieping, uitwisseling, vorming, gebed en ontspanning, voor ouders en kinderen.