Volwassenenkatechese

Voorlopig volstaan wij met verwijzingen naar websites die u informeren en tot nadenken stemmen. Belangstelling? – klik op het logo van de betreffende site in de tabel hieronder en u wordt automatisch doorgelinkt naar de betreffende website.
Voor activiteiten die voor u interessant kunnen zijn, kunt u elders op deze website terecht: » Aanbod » Verdieping » Activiteiten

de-bezieling-web Wat is de Bezieling?
De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De site is de opvolger van rk-kerkplein.org. De Bezieling vertrekt vanuit hedendaagse vragen, gaat te rade bij de christelijke traditie om vervolgens weer terug te keren bij het leven van alledag. Met inspiratie, ideeën en handelingsperspectieven.
Waarom?

Achter de Bezieling staat de overtuiging dat de christelijke traditie een spannende vindplaats is voor wie op zoek gaat naar de essentie van het bestaan.
 katholiek abc  Alfabetisch treft u op deze website heel veel begrippen aan, waarvan u waarschijnlijk al lang wilde weten wat het nou precies is.
 RK Kerk Nederland  De officiële website van de RK Kerk in ons land.