Digitaal een kaarsje branden

Wilt u een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die u mist of iemand die u een hart onder de riem wilt steken? Als u wilt, kunt u ook een bericht achterlaten en kan onze geloofsgemeenschap met u mee bidden. Uw bericht is niet direct te zien maar wordt z.s.m. vrijgegeven.

Er branden momenteel 19 kaarsjes

Voor mevr. Oosterlaken dat ze nog lang bij 🐝 onder ons mag blijven. Groetjes José.

José Balk

Jeanet Elishewa Schrover.
Een mooie ziel met veel wijsheid. Helaas daarin niet altijd even erkend. Dat zij nu in haar volle licht van de Eeuwigheid mag schijnen. We houden van jou. Forever sisters!

Viola Schrover

Benno van Altena

Een groot voorbeeld voor vele van ons .

Dat hij moge ruste in vrede

Droevige Drutenaar

In herinnering aan Pastoor Pollen
23-11-1925 – 19-05-2002

Dorie Bloemberg

Mijn lieve man Henk die ik erg mis en voor mijn dierbare ouders, Piet en Janette de Hovel – van de Werdt.
Ook voor alle zieke medemensen en mensen die pijn verdriet of eenzaam zijn wil ik deze kaars laten branden.

Rina van Dijk - de Hovel

voor mijn lieve lieve Opa Stet Tromp, zanger en dirigent van het Ceciliakoor, al 41 jaar niet meer onder onder ons maar er is geen dag dat ik niet aan hem denk

Dorie Bloemberg

Papa en ons allen, dat wij de komende maanden rustig mogen ervaren

Papa

Geert Postulart vader van Stefan en Sharon, Het is tien jaar geleden dat Geert is overleden, maar vergeten kunnen we hem niet, iedere dag denk je aan hem, je raakt het gewoon niet kwijt, maar dat hoeft ook niet want Geert we houden nog even veel van jou, dat je dat maar weet.Vele groeten van Stefan Sharon Pa en Ma Frans Rene Lucien en de hele Fam.

Familie. Postulart kweldam Deest

Ons pap, Frans Hermens omdat we hem zo missen.

Helma Jans

Voor pastoor Hermans en zijn gastvrouw.
Mijn dank en jammer vind ik het dat hij een nieuwe benoeming van de bisschop heeft aanvaard, maar God zegene hem in zijn nieuwe parochie en ik dank God voor al het goede dat middels hem tot ons kwam.

parochiaan

Voor mijn man Henk, die ik ontzettend mis, en voor mijn lieve ouders, pap en mam De Hovel – van de Werdt.
Iedere dag worden jullie gemist; blijf van jullie allemaal houden.

Verder voor alle mensen die alleen zijn, verdriet of pijn hebben; véél sterkte en kracht toegewenst.

Rina van Dijk - de Hovel

Mijn zus Thea en zwager Frans dat ze zich mogen Bekeren en terug mogen gaan naar God

Jan

Voor Hanneke vd Sande – Latijnhouwers, Thomas Roche, Bart vd Bogaard, Mien Verstrale, Jan vd Sande, Michael Sprankenissen, Wim Versandvoord, Ad de Bresser.

Dat ze allen mogen rusten in vrede

Jan

Ik brand een kaarsje voor mijn beste vriendin, die heel erg verdrietig is. Haar enige kind negeert haar, en ze hoopt en bidt dat de band hersteld mag worden.

Thérèse.Maria . Cecilia Kofie

Voor mijn zus Johanna (van Hulst de Klein).

zus

Mijn mooie maar emotionele bedevaart naar lourders , dat ik de kracht hier weer vind na het verlies van mijn lieve ouders mam en pap franssen de Lorijn

Angela franssen

Mijn lieve tante Riekie en oom Wim. Die al heel veel jaren geleden zijn overleden. Beiden woonden in de Beatrixstraat te Druten. Tante Riekie was een zus van mijn moeder, Trees kuijtenbrouwer- Knuvers.

Wil voorthuis- kuijtenbrouwer

voor de bewoners van Oekraïne dat ze gauw vrede mogen krijgen.

piet van hees

Ik brand met veel liefde een kaars voor onze ouddirigent Ad Versteden van het Koor Zang en Vriendschap Batenburg. Naast een geweldige muziekmens was Ad een lieve, stralende man, die als zodanig in herinnering zal blijven.
Deze kaars brand ik ook voor zijn vrouw Rietje en familie opdat ze dit grote verlies kunnen verwerken en dragen.

Josefien Bus-Ririhena

Brand een kaarsje

Wordt niet getoond op de site
  • Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Het opsteken van een digitaal kaarsje is gratis.
  • Mocht u toch een donatie willen geven, dan kunt u gebruik maken van onderstaande QR-code.
  • In geval van een donatie zal er ook fysiek op zondag tijdens de H. Mis van 10.00 u bij de voorbede een kaarsje op het altaar worden ontstoken om na de dienst te worden overgebracht naar de Maria- of gedachteniskapel. U kunt kiezen uit:
    • een waxinelichtje (6 branduur) (min.) € 0,50 of
    • een kleinnoveenkaars (3 dagenbrander) (min.) € 2,00 euro