Digitaal een kaarsje branden

Wilt u een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die u mist of iemand die u een hart onder de riem wilt steken? Als u wilt, kunt u ook een bericht achterlaten en kan onze geloofsgemeenschap met u mee bidden. Uw bericht is niet direct te zien maar wordt z.s.m. vrijgegeven.

Er branden momenteel 9 kaarsjes

Voor mijn man Henk, die ik ontzettend mis, en voor mijn lieve ouders, pap en mam De Hovel – van de Werdt.
Iedere dag worden jullie gemist; blijf van jullie allemaal houden.

Verder voor alle mensen die alleen zijn, verdriet of pijn hebben; véél sterkte en kracht toegewenst.

Rina van Dijk - de Hovel

Mijn zus Thea en zwager Frans dat ze zich mogen Bekeren en terug mogen gaan naar God

Jan

Voor Hanneke vd Sande – Latijnhouwers, Thomas Roche, Bart vd Bogaard, Mien Verstrale, Jan vd Sande, Michael Sprankenissen, Wim Versandvoord, Ad de Bresser.

Dat ze allen mogen rusten in vrede

Jan

Ik brand een kaarsje voor mijn beste vriendin, die heel erg verdrietig is. Haar enige kind negeert haar, en ze hoopt en bidt dat de band hersteld mag worden.
Amen

Thérèse.Maria . Cecilia Kofie

Voor mijn zus Johanna (van Hulst de Klein).

zus

Mijn mooie maar emotionele bedevaart naar lourders , dat ik de kracht hier weer vind na het verlies van mijn lieve ouders mam en pap franssen de Lorijn

Angela franssen

Mijn lieve tante Riekie en oom Wim. Die al heel veel jaren geleden zijn overleden. Beiden woonden in de Beatrixstraat te Druten. Tante Riekie was een zus van mijn moeder, Trees kuijtenbrouwer- Knuvers.

Wil voorthuis- kuijtenbrouwer

voor de bewoners van Oekraïne dat ze gauw vrede mogen krijgen.

piet van hees

Ik brand met veel liefde een kaars voor onze ouddirigent Ad Versteden van het Koor Zang en Vriendschap Batenburg. Naast een geweldige muziekmens was Ad een lieve, stralende man, die als zodanig in herinnering zal blijven.
Deze kaars brand ik ook voor zijn vrouw Rietje en familie opdat ze dit grote verlies kunnen verwerken en dragen.

Josefien Bus-Ririhena

Brand een kaarsje

Wordt niet getoond op de site
  • Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Het opsteken van een digitaal kaarsje is gratis.
  • Mocht u toch een donatie willen geven, dan kunt u gebruik maken van onderstaande QR-code.
  • In geval van een donatie zal er ook fysiek op zondag tijdens de H. Mis van 10.00 u bij de voorbede een kaarsje op het altaar worden ontstoken om na de dienst te worden overgebracht naar de Maria- of gedachteniskapel. U kunt kiezen uit:
    • een waxinelichtje (6 branduur) (min.) € 0,50 of
    • een kleinnoveenkaars (3 dagenbrander) (min.) € 2,00 euro